Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 33 van de 25.

Status

Dit plan wordt uitgevoerd

Bloemen & Planten hangzakken bij de voordeuren

Door: Jan Louwris
17 mei 2023

Planten zakken naast elke voordeur, met een haak en tie-rip te bevestigen, de bewoners geven water en de hele buurt geniet ervan. SIMPEL

Wij zijn 2 jaar geleden gestart en ondanks dat ze een paar keer meegenomen zijn hangen we nu voor het derde jaar de plantenzakken op bij de deur en ramen. inmiddels zijn er 3 buren ook meegegaan en je ziet de straat direct opfleuren. Enige is elke dag of om de dag even water geven, dat is niet te veel gevraagd. Iedereen die langsloopt kijkt erna en de kosten zijn slechts 10 euro per zak, je kunt er 2 of meer ophangen, wij hebben er 4. als je uitgaat van 4 per voordeur beneden dan ben je in heel laak nog geen 5.000 euro kwijt.
Het meenemen is voorkomen doordat we de zakken met tierips vastzetten en de haken waar ze aan hangen dichtbuigen. Dit kan door vrijwilligers in de wijk worden gedaan en er zijn vast mensen die het zelf kunnen als de gemeente de zakken aanlevert. Het zijn alleen de beneden woningen die het betreft maar iedereen heeft er plezier van. Daarnaast hebben we ook bloembakken van de gemeente en daar mogen er ook wel meer van komen die vol worden gezet met planten. 

Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren