Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd.

Stemmen

0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 45 van de 25.

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd

Honden speelplaats Laak

Door: Gebruiker verwijderd
11 april 2023

Een plek met hek eromheen waar honden lekker kunnen rennen en spelen. Een mooie sociale ontmoetingsplek voor hondeneigenaars .

-Veel honden kunnen niet los lopen.
-Te weinig veilige speelruimte.
-Een plek om buurtbewoners met honden te ontmoeten.
-Een sociale ontmoetingsplek voor de buurt.

Als voormalig hondenbezitter ontmoette ik veel bewoners met honden die allemaal graag een veilige plek zouden willen in Laak waar de hond ongestoord kan rennen en spelen. Een speelplaats met een hek er om heen zou daarom een uitkomst zijn. Honden kunnen met elkaar spelen terwijl bewoners elkaar ontmoeten en verbinding kunnen vinden. 

Op de speelplaats moeten bankjes komen waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Tevens een vuilnisbak om de eventuele behoefte van de hond direct in te deponeren.

Het zou leuk zijn, als het budget dat toelaat, als de speelplaats ook een aantal speeltoestellen zouden hebben voor de honden zoals bijvoorbeeld een wip waar ze overheen kunnen lopen, een tunneltje waar ze doorheen kunnen rennen enz. enz.

Er zijn twee locaties binnen het gebied Laak Centraal waar zoiets mogelijk zou kunnen. Zoals het grasveld tegenover de Basisschool de Horizon aan de Paets van Troostwijkstraat of  aan de Laakkade t.h.v. huisnummer 173. Natuurlijk moet in samenspraak gekeken worden of andere locaties misschien beter voldoen.

Graag zou ik dit plan samen verder realiseren met de gemeente Den Haag, Groenbeheer Laak, een aantal betrokken buurtbewoners en het Stadsdeel.

Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren